Reservation of accommodation for Guca Trumpet Festival 2020 on:

+381-64-555-8581;

or email: guca@booking-hotels.biz

Nesebar - Sunčev breg - Pomorie - 10 dana / 9 noći

Nesebar - Sunčev breg - Pomorie - 10 dana / 9 noći

Nesebar - Nalazi se na malom poluostrvu u Crnom moru povezanim sa kopnom samo dugim, uzanim suženjem [zemljouzom]. Grad postoji više od 9000 godina. Sada je podeljen na dva dela - Stari i Novi grad. dan: as je povratio svoju originalnu romantičnu atmosferu - uske kaldrme, male trgove, tipske dvospratne kuće sa kamenom osnovom i drvenim spratom, prodavnice, pabovi, taverne i bašte pune cveća.

Sunčev Breg - Nejveće odmaralište sa najdužom i najširom obalom po kojoj se prostiru hoteli između peščanih dina, najsunčanije mesto idealno za najvedrije turiste - decu. Nalazi se svega 35km od Burgasa. Jedinstvenost ovog mesta je da je od maja do oktobra obasjano 1700 sati suncem. Prosečna dnevna temperatura je 27 stepeni. Svojim gostima nudi preko 130 restorana, zabavu, sportske aktivnosti, noćne klubove. Sunčev Breg je osvojio i prestižnu nagradu " internacionalna plava zastava" za očuvanje ekološke sredine.

Pomorie - Nalazi se na slikovitom poluostrvu sa specifičnom klimom tokom cele godine. Savršena lokacija grada, njegova prelepa priroda i peščane plaže pokrivene finim peskom doprineli su da ovaj gard postane atraktivan centar za odmor. Na jedinstven način kombinuje u sebi prošlost i sadašnjost njegovih kulturnih i istorijskih blaga.

Polasci su na svakih 9 dana, počev od 01. 06. do 26. 09.

Smeštaj: raspolaganju su hoteli sa četiri, tri, dve plus i dve zvezdice.

Cena: smeštaj u zavisnosti od kategorije hotela i datuma polaska + autobuska karta.


REZERVISI ARANZMAN
+381.19.422.000
+381.19.424.630

No comments:

Post a Comment

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.